Marija Igić

Ja sam jedna Marija!

To znači žena, majka, psiholog, supruga, domaćica, obožavalac životinja i umetnosti, majstor, prva pomoć ukućanima, mašina za sudove…. Dakle dama, jasno vam je :D.

Mama

90%

Domaćica

75%

Psiholog

95%

Zovem se Marija. Trenutno imam 25 godine, i neki kažu da to nije tako mnogo. Diplomirani sam psiholog i trenutno na master studijama iz psihologije ljudskih resursa. Mama sam jednoj devojčici, jednoj kuci zvanoj Pufna i jednoj maci zvanoj Mila i jednom mužu (povremeno).

Volim da kažem da imam paket dece. U slobodno vreme, koje nemam baš na pretek, volim da čitam sve što mi padne pod ruku i da gledam klipove o teorijama zavere. Istorija mi je ljubav od najranijih dana. Volim da slikam i crtam, šetam i igram se sa ćerkicom. Paralelno me zanima i astrologija pa se iskreno nadam da ću nekada završiti neku obuku za to. Najveća ljubav mi je psihoterapija (za koju još uvek nisam upisala edukaciju, nadam se da ću uskoro :/). Dakle, zaključak je da imam baš puno snova i željenih ciljeva, a Deda Mraz je samo jedan i nije samo moj.

S obzirom na to da još uvek završavam školovanje i u planu imam još doškolavanja, ovaj blog nisam osmislila kao profesionalni već kao lični dnevnik u kome ću iznositi neka svoja lična razmišljanja i stavove o pojedinim fenomenima. Nadam se da će tekstovi bi zanimljivi i poučni, potpomognuti nekim psihološkim objašnjenjima i stavovima sa malo humora. Svakako bih volela da dobijem i vaše komentare, sugestije i mišljenje i iskreno radujem se tome!

Pa srećno mi bilo, a i vama sa mnom!